Din elektriker i Nacka

Söker du en proffsig elektriker i Nacka är du välkommen till oss. Det spelar ingen roll om du behöver hjälp med något litet eller en mer omfattande elöversyn av en gammal villa. Vi hjälper gärna till med det som behöver göras och vår ambition är alltid att du som kund ska vara helt nöjd. Vi har många nöjda kunder och lämnar förstås gärna referenser. Våra elektriker här i Nacka hjälper dig med det du behöver få gjort. Självklart har de alla certifikat som krävs enligt Elsäkerhetsverket så du kan alltid känna dig trygg om du anlitar oss för något eljobb.

Våra kompetensområden

Vår personal har AL-behörighet 0-1000V inom el vilket innebär behörighet för upp till 1000 V samt även certifikat för heta arbeten och även för jobb med liftar, något som kan behövas om elinstallationerna finns en bit upp i luften. Vi är din Avgörande elektriker nacka för det mesta som behöver göras inom el. Här nedan finns några exempel på sådant vi ofta arbetar med.

  • Byta ut gamla ledningar mot nya
  • Montera elcentraler och belysning
  • Byta ut eller sätta upp nya strömbrytare och elurtag
  • Ansluta vitvaror såsom tvättmaskin, spis och kylskåp
  • Utföra komplett elöversyn
  • installera jordfelsbrytare

Självklart kan vi också installera golvvärme i badrummet eller helt andra saker som har med elektricitet att göra på något sätt. Tänk på att det är viktigt att både små och stora jobb som har med elektricitet att göra verkligen görs av proffs. Fråga hellre en gång för mycket än en gång för lite om det är något du först tror att du kanske kan göra själv. Kontakta oss så kan vi ta en diskussion om vad som är möjligt, och om du vill anlita oss blir nästa steg en offert där vi kommer med förslag på vad och hur vi kan göra det som kanske behöver göras.

Välj din elektriker i Nacka

Vänd dig med förtroende till oss oavsett vad du behöver hjälp med. Stora eller små uppdrag är lika välkomna och utförs proffsigt av vår personal.

Lämna en kommentar