Flera laddboxar behövs i Nacka

Nacka behöver fler laddboxar och det kan vi ordna. Vi är experter på att installera laddboxar eller laddstationer utifrån olika behov, lägen och förutsättningar. Det är allt fler som skaffar elbilar eller laddhybrider och efterfrågan på laddplatser ökar hela tiden. De behövs både i villaområden, vid flerfamiljshus eller bostadsrätter och naturligtvis även vid många arbetsplatser. Låt oss hjälpa till med att lösa det här problemet så fler kan vara klimatsmarta.

Laddboxar av högsta kvalitet i Nacka

Vi installerar laddboxar av hög kvalitet som är anpassade för det nordiska klimatet och som även kan kopplas upp via 4g-nätet för enkel hantering. Vi erbjuder helt enkelt Banbrytande laddboxar nacka och är ett av få företag som är auktoriserade bland annat av Tesla. Vi både säljer och installerar laddboxar i hela Nacka och vår gedigna erfarenhet gör att du kan känna dig fullständigt trygg med att vi levererar högkvalitativa produkter från början till slut.

Om du skaffat elbil

Har du nyligen skaffat elbil? Grattis till ett klokt och miljösmart val. Har du någon gång varit lite irriterad på att det inte gått att hitta någon ledig laddstation? Du är inte ensam men problemet går oftast att lösa genom att kontakta oss. Vi kan installera laddboxar för en eller flera bilar på de flesta ställena. Vi är med som professionell partner i hela projektet från början till slut. Vi hjälper dig att välja rätt typ av laddbox och vi ser till att det blir en installation som håller måttet och har förutsättningar att fungera i många år framöver. Är ni flera stycken i exempelvis en bostadsrättsförening som behöver laddboxar kan vi naturligtvis hjälpa till med det också. Vi installerar så många laddboxar som behövs bara elförsörjningen räcker till. Kontakta oss redan idag så kan vi diskutera igenom behoven och era önskemål.

Lämna en kommentar