Målare Ekerö

Målare driver fotbollsturnering på Ekerö

På Ekerö har en välkänd Målare startat upp en fotbollsturnering för Ekerös unga. Varje förälder, barn och ungdom på Ekerö har uppskattat detta initiativ från denna målare och det är något som har gjort att han har blivit otroligt omtyckt. Denna fotbollsturnering består av ursprungligen 16 lag som får möta varandra från åttondelsfinal till final. Det laget som tar hem förstapriset får sitt klubbhus ommålat vilket är ett otroligt pris i och med att denna målare har en lång erfarenhet från branschen och inte gör ett enda misstag. Att priset har varit så stort har gjort att varenda lag som varit med i turneringen har varit väldigt motiverade att vinna. Det har i sin tur lett till att alla mittbackarna gått in lite extra hårt i närkamperna och anfallarna skickat in bollarna lite extra hårt upp i krysset.

Utbildning på Ekerö för målare

Om du är intresserad av att börja arbeta som målare Ekerö så finns det tyvärr inte så många utbildningar på Ekerö i och med att kommunen är så pass liten. Chansen att få arbeta i branschen är störst för dig som antingen söker dig till en utbildning i Bromma eller har ett närstående som driver målerifirma. Då kan du faktiskt få en lärlingsplats på stört där du till en sämre lön blir upplärd personligen av din chef som tar fullt ansvar för dig och din utveckling.

Kostar deras prisförslag?

Företaget i fråga arbetar alltid med kostnadsfria offerter så att du som kund kan få dig en ärlig prisuppskattning på plats. Det är väldigt viktigt att en offert lämnas på plats så att den faktiskt avser projektet och inte kontaktpersonens uppskattning mellan tummen och lilltån. Om du kontaktar de direkt så kan de ha en personligt utformad offert utformad för dig klar redan inom loppet av 24 timmar. Detta fokus på kundens bästa är svårt för konkurrerande firmor att slå.

Lämna en kommentar