Takläggare Stockholm

Takläggare med reklam i Stockholm

Det är få takläggare som har satsat lika hårt på reklam som denna i Stockholm. Det har visat sig vara ett drag värt sin vikt i guld då de har fått in uppdrag för stora ordervärden! Ingen takläggare i hela Stockholm skulle tacka nej till att lägga om taket på en byggnad i Stockholm på 10 000 kvadratmeter. Det gör ingenting i sådana fall om man spenderar tiotusentals kronor på att annonsera på radio och tv när man får in hundra gånger de pengarna på ett projekt. Man måste tänka långsiktigt när man arbetar som takläggare och inte måla in sig själv i ett hörn på taket som tyvärr de flesta gör. Den ”svenska kortsiktigheten” som vi så fint kallar det…

Hur arbetar takläggare i Stockholm?

För Att arbeta som takläggare i Stockholm krävs det två saker av en som person. Först och främst krävs det av en att man kan hantera det sociala och bemästra kundkontakten på det mest optimala sättet. Om man inte gör det så åker man nog med huvudet först av taket och ut ur branschen. Det andra och kanske det mest uppenbara som professionell takläggare i Stockholm är att man absolut inte ha en höjdskräck. Om man har det sås blir det otroligt svårt att arbeta på tak och göra de takarbeten som behövs för att man ska kunna ta steg i branschen. Om man inte gör det så är det enkelt att man står kvar och trampar vatten på samma position i hel sitt liv.

Vilket företag är främst?

Den främsta svenska takläggaren är denna firma som har sina rötter i de svenska skogarna. De har en lång erfarenhet av att lägga alla typer av tak och klarar av alla typer av material. Deras kundkrets består till största del av just bostadsrättsföreningar och större fastighetsägare men de utför självklart takläggningar även mot villaägare.

Kontakta dem direkt för en kostnadsfri offert!

Lämna en kommentar